AMWatch

Nyheder om kapital- og venturefonde er flyttet til KapWatch.dk

AMWatchs danske nyhedsbrev om kapital- og venturefonde skifter navn til KapitalWatch og flytter til KapWatch.dk.

Photo: PR/Watch Medier

KapitalWatch henvender sig til alle med interesse for den meget store rolle, som fonde, investeringsselskaber og business angels spiller i dansk erhvervsliv. En rolle, der bliver større og større, da dansk erhvervsliv i de nærmeste år står over for tusinder af generationsskifter.

KapitalWatch dækker med et ugentligt nyhedsbrev kapitalfondes, venturefondes,  investeringsselskabers og business angels’ aktiekøb og virksomhedshandler i ikke-børsnoterede selskaber i Danmark. Store som små.

Vi trækker på nyheder fra samtlige 11 redaktioner på Watch Medier, ligesom vi overvåger og citerer historier fra andre danske erhvervsmedier.

Vi tror på, at den bedste journalistik bliver lavet af folk, der ved, hvad de skriver om. Og vores ambition er at levere uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik – og sikre, at du har overblik.

Læs med på KapWatch.dk.

More from AMWatch

Oil fund 2021 returns almost reach 15 percent

The three last years have been the best in the sovereign wealth fund's history, in NOK terms. CEO Nicolai Tangen and Deputy CEO Trond Grande don't expect the same good times going forward, however.

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch