AMWatch

Millionerne strømmer ud af iværksætters globale kæmpesatsning

Mads Faurholt har præsteret at rejse over 1 mia. kr. til prisportaler i 13 lande. Men mere end fem år efter startskuddet er der stadig underskud i både Asien, Europa og Latinamerika.

Finans og Watch Medier har kortlagt et netværk af mere end 30 virksomheder, som Mads Faurholt har været med til at bygge op. | Photo: Ritzau Scanpix/Simon Skipper

Den profilerede danske iværksætter Mads Faurholt forsøger at opbygge en international kæmpeforretning med webbaserede prisportaler i Asien, Europa og Latinamerika. Men fem år efter at han startede op i Asien, strømmer millionerne stadig ud af selskaberne.

Finans og Watch Medier har kortlagt Mads Faurholts selskaber, som har opereret i 13 lande. I Europa er status, at det norske datterselskab er lukket, og i tre andre lande har underskud på underskud resulteret i en negativ egenkapital på samlet over 75 mio. kr. Det omfatter også danske Samlino.dk.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Evli's new fund aims for EUR 300m portfolio

Finland's net rental yield is at an attractive level even by international standards, and international investors have noticed this over the past five years, says Tero Tuominen, who heads the Evli Residential II fund.

Related articles

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch