AMWatch

Industrifond investerer i genbrug af kunstgræs

Et Herning-firma, der har opfundet en metode til genbrug af kunstgræs, får et kapitalindskud på 50 mio. kr. fra investeringsfonden Nordic Alpha Partners. Første genbrugsanlæg uden for Danmark etableres i Holland.

Der bliver stadig flere kunstgræsbaner. FCK og FCN spillede i weekenden uafgjort på kunstgræsbanen i Farum, og efterfølgende kritiserede FCK banen for at give FCN fordele. | Photo: Ritzau Scanpix

Industriinvesteringsfonden Nordic Alpha Partners investerer 50 mio. kr. i et mindre firma i Herning, der har patenteret en metode til genbrug af kunstgræs, skriver Børsen. Hensigten er at påbegynde opbygning af 24 genbrugsanlæg ud over Europa og Nordamerika.

I dag findes der arealer svarende til 180.000 fodboldbaner med kunstgræs på verdensplan, og markedet vokser 11 pct. om året. Men levetiden er kun 10 år, og bortskaffelsen har hidtil været dyr og bøvlet.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Norway has the fastest growing investment fund market in Europe

So far in 2021, Norway has experienced massive inflows to its investment fund markets, beating former records. The pandemic and different government initiatives have resulted in an increased savings rate. Data also show that market shares are shifting among Norwegian fund managers.

Related articles

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch