AMWatch

Executive Capital har vendt skuden

Det kapitalfondslignende partnerskab af direktører, Executive Capital, fik i begyndelsen opkøbt for små selskaber. Nu er fokus på mere veldrevne virksomheder, og resultaterne begynder af vise sig. Samtidig har de 15 medlemmer af partnerskabet stiftet endnu en fond.

Torben Bjerre Madsen er partner i Executive Capital og lead investor på investeringen i it-firmaet Scada. | Photo: Jan Dagø/Ritzau Scanpix

Det går fremad for Executive Capital - et investeringspartnerskab bestående af 15 nuværende og tidligere direktører, som på nogle områder opererer som en kapitalfond. Partnerskabet havde en del problembørn i sin første fond, men i den anden fond går det nu den rigtige vej.

En af Executive Capitals gode investeringer er it-selskabet, Scada, der tilbyder konsulentløsninger og specialiserede applikationsløsninger til den vedvarende energisektor. Selskabet har netop indsendt sit 2018-regnskab til CVR, og det viser en stigning i bruttoavancen på 10 mio. kr. til 56 mio. kr. og et årsresultat på syv mio. kr. mod et nulresultat i 2017.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Evli's new fund aims for EUR 300m portfolio

Finland's net rental yield is at an attractive level even by international standards, and international investors have noticed this over the past five years, says Tero Tuominen, who heads the Evli Residential II fund.

Related articles

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch