AMWatch

ATP Private Equity Partners er rustet til at modstå lavkonjunktur

ATP's egen fund of funds bliver efterhånden automatisk inviteret med i de kapitalfonde, der går godt. "Man skal ikke være investor i private equity, hvis målet kun er at kunne præstere et gennemsnitligt afkast. Det gælder om at finde topperformers, ellers er aktivklassen alt for dyr," siger managing partner Torben Vangstrup fra ATP PEP.

Torben Vangstrup, managing partner i ATP PEP. | Photo: ATP

ATP's knap så kendte kapitalfondsafdeling har over årene klaret sig så godt, at ATP Private Equity Partners i dag står vel rustet til at imødegå de udfordringer, der kan opstå i en situation, hvor den nuværende højkonjunktur ebber ud.

Kapitalfondsafdelingen, der er kendt som ATP PEP og er en såkaldt fund of funds, blev grundlagt helt tilbage i 2001, hvor det var usædvanligt for pensionsselskaber at skabe egne funds of funds til at investere i kapitalfonde.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Evli's new fund aims for EUR 300m portfolio

Finland's net rental yield is at an attractive level even by international standards, and international investors have noticed this over the past five years, says Tero Tuominen, who heads the Evli Residential II fund.

Related articles

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch