AMWatch

Kaffeiværksættere jagter nye investorer

Den colombianske kaffevirksomhed Kaffe Bueno med base i København skal i 2019 have gang i sit biodynamiske kafferaffinaderi. Det kræver investeringer for omkring 15 mio. kr., og jagten på investorer er sat i gang.

Kaffe Bueno har udvilket en proteinrig kaffemel baseret på kaffegrums fra københavnske hoteller. | Photo: Polfoto/Thomas Borberg/Arkiv

Den lille virksomhed Kaffe Bueno, som de tre colombianere, Alejandro Franco, Juan Medina Ramirez og Camillo Jose Fernandez står bag, har fået blod på tanden. De er i gang med at søge investorer til deres genbrug af kaffegrums til blandt andet kaffemel.

"Ingen kender produktet på markedet endnu, så vi leder efter partnere, som er interesseret i at bruge melet," siger en af de tre stiftere, Alejandro Franco, til FødevareWatch.

Read the whole article

Get 14 days free access.

No credit card is needed, and you will not be automatically signed up for a paid subscription after the free trial.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

New paper slams model portfolio boom for conflict of interest

So-called model portfolios -- off-the-shelf investment strategies often comprising bundles of ETFs -- are ridden with conflicts of interest, according a trio of academics, including Associate Professor from the Norwegian School of Economics Nataliya Gerasimova.

Related articles

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch