AMWatch

Erhvervsikon skal stå i spidsen for biohacker-pars millionsats

Han er direktør for global forretningsudvikling i allergikoncernen ALK. Hun er medicinsk rådgiver for Leo Pharma. Privat danner de par, og nu er de også forretningspartnere efter at have købt licens til et fremadstormende amerikansk sundhedskoncept, der får tidligere SAS-topchef i front.

Rasmus Just, Kirsten Katrine Lindegaard og Jørgen Lindegaard er trekløveret, der med en tocifret millioninvestering nu bringer det amerikanske træningskoncept OsteoStrong til Danmark. Målet er en trecifret millionomsætning indenfor en kortere årrække.

Et nyt træningskoncept, der for tiden går sin sejrsgang i USA, er på vej til Danmark med ambitioner om en årlig trecifret millionomsætning inden for en kortere årrække.

Konceptet, kaldet Osteostrong, er et såkaldt biohack, der stimulerer knoglevækst og styrke til gavn for ikke alene patienter, der lider af knogleskørhed, men også alle andre, der drømmer om forbedret balance, øget muskelstyrke og et generelt forbedret velvære.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Savills IM working hard on first Nordic residential investment

The global property investor has plans to expand its growing portfolio in Denmark with a new asset class, residential real estate, "very soon," says Head of Nordics Peter Broström. The manager still believes in the office and retail sectors, despite the pandemic and rising inflation.

Related articles

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch