AMWatch

Investeringsfirma rejser milionbeløb efter opsplitning

To udbrydere af virksomheden McKinsey, som sammen stiftede investeringsfirmaet Baltazar Capital, er gået hver til sit. Nu har den ene af dem lukket den første investeringsrunde og er i gang med anden runde i det fortsættende selskab.

To udbrydere af konsulenthuset McKinsey & Co. stiftede sammen investeringsfirmaet Blazar Capital. De to stiftere, Denis Fedoryaev og Christian Arnstedt, gik siden hver til sit efter uenighed om selskabets fokus. Men på trods af opsplitningen sidste år har Christian Arnstedt for nylig lukket den første investeringsrunde til Blazar Capital og er nu i gang med anden investeringsrunde, skriver erhvervsmediet Insidebusiness.

"Vi har rejst et fint tocifret millionbeløb, og vi kommer til at close lidt mere. Det er vi selvfølgelig glade for, for det er altid dejligt, at der er nogle dygtige mennesker, der tror på en," siger Christian Arnstedt til Insidebusiness.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Norway has the fastest growing investment fund market in Europe

So far in 2021, Norway has experienced massive inflows to its investment fund markets, beating former records. The pandemic and different government initiatives have resulted in an increased savings rate. Data also show that market shares are shifting among Norwegian fund managers.

Related articles

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch