AMWatch

Danskere jagter penge til global udrulning af sædtest

Efter at have lanceret en sædtest til mobiltelefoner i Danmark og Norge vil Exseed Health sætte fart på den internationale udrulning. Derfor søger selskabet nu investorer.

Exseed Health har udviklet en lille analyseenhed, der udnytter kameraet i en mobiltelefon til at analyse mænds sædkvalitet. | Photo: Exseed Health

Udlandet trækker i den danske virksomhed Exseed Health, der har udviklet en hjemmesædtest til mobiltelefoner, efter en nylig lancering i Danmark og Norge. Derfor er selskabet gået på jagt efter investorer, der kan hjælpe virksomheden med kapital til at brede produktet ud internationalt, skriver Dagbladet Børsen.

"Vi skal have nogle flere penge, og måske det dobbelte af hvad vi har rejst indtil nu, men ikke under 20 mio. kr.," siger adm. direktør og medstifter Morten Ulsted til avisen. Han har tidligere fortalt MedWatch, at selskabet hidtil har hentet 'på den gode side af 7 mio. kr."

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Evli's new fund aims for EUR 300m portfolio

Finland's net rental yield is at an attractive level even by international standards, and international investors have noticed this over the past five years, says Tero Tuominen, who heads the Evli Residential II fund.

Related articles

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch