AMWatch

Kapitalfond køber jysk specialist i armeringsstål

Kapitalfonden Erhvervsinvest har købt stålvirksomheden Arminox i Viborg, der leverer armeringsstål til store infrastrukturprojekter i hele verden.

Armeringsstål fra Arminox. | Photo: PR

Kapitalfonden Erhvervsinvest har for anden gang gjort en betydelig handel med den jyske fabrikant Knud Laursen. Første gang var i 2017, da fonden købte Randers Reb af John Staaling og Knud Laursen. Nu har Erhvervsinvest betalt i nærheden af 200 mio. kr. for Knud Laursen og hans families stålvirksomhed Arminox i Viborg, skriver Børsen uden at kunne få partnerne til at bekræfte købesummen.

"Virksomheden har aldrig været til salg, og jeg har aldrig været interesseret i at sælge, for jeg har bygget den op fra bunden. Men det skulle jo ske på et tidspunkt, og nu har jeg fået en rigtig god pris for den," siger 73-årige Knud Laursen til avisen.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Evli's new fund aims for EUR 300m portfolio

Finland's net rental yield is at an attractive level even by international standards, and international investors have noticed this over the past five years, says Tero Tuominen, who heads the Evli Residential II fund.

Related articles

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch