AMWatch

Københavnske bryggere henter tocifret millionbeløb og investerer i stor udvidelse

Brygningen af øl i To Øl skal hjem til Danmark igen, og derfor har det københavnske bryggeri med afsæt i et tocifret millionindspark fra en investorgruppe i Asien og Europa købt en tidligere Orkla Foods-fabrik i Vestsjælland.

Tore Gynther, adm. direktør og medejer i brygpubben Brus. | Photo: PR.

Siden 2010 har bryggerivirksomheden To Øl primært brygget sine øl i udlandet. Det skal være slut nu, fortæller medejer og -stifter Tore Gynther til FødevareWatch. Bryggeriet skal tilbage til dansk jord, og derfor har To Øl købt Orkla Foods' gamle Beauvais-fabrik. Og i stedet for marmelade skal der brygges øl i de helt nye faciliteter.

"Det er et stort projekt. Vi lavede brygpubben Brus i 2016 med det mål at skabe en legestue, hvor vi kunne eksperimentere videre med vores øl. Det er gået rigtig godt, og vi har fået mere blod på tanden," lyder det fra Tore Gynther og tilføjer:

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Norway has the fastest growing investment fund market in Europe

So far in 2021, Norway has experienced massive inflows to its investment fund markets, beating former records. The pandemic and different government initiatives have resulted in an increased savings rate. Data also show that market shares are shifting among Norwegian fund managers.

Related articles

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch