AMWatch

Templafy skal tidoble omsætningen før man går i salgstanker

Med samtidige satsninger i USA, Tyskland og Danmark er Templafy ekstremt ambitiøs - og risikovillig. Selskabet har modtaget en kvart mia. i indskud fra tunge investorer, og nu står den på storvækst før et muligt salg.

Jesper Theill Eriksen, der er investor og topchef, er i dag i fuld gang med at bygge Templafys amerikanske forretning op. | Photo: Scanpix

Det danske softwareselskab Templafy har for anden gang i år modtaget 100 mio. kr. i kapitalindskud fra sine investorer, der tæller tunge profiler som Preben Damgaard samt ikke mindst kapitalfonden Insight Venture Partners, som er en massiv investor i it-startups siden 1995.

For Jesper Theill Eriksen, der er investor og topchef og i dag i fuld gang med at bygge selskabets amerikanske forretning op, er indskuddet vigtigt for, at Templafy skal lykkes. Han forklarer, at baggrunden for, at Templafy i sidste uge har modtaget 100 mio. kr. fra sine investorer, er, at man har skabt god værdi med de tidligere indskud.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Norway has the fastest growing investment fund market in Europe

So far in 2021, Norway has experienced massive inflows to its investment fund markets, beating former records. The pandemic and different government initiatives have resulted in an increased savings rate. Data also show that market shares are shifting among Norwegian fund managers.

Related articles

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch