AMWatch

Investorer om startup-virksomheder: Det rigtige hold er alfa og omega

Techbbq: Personlighed og kompetencer overskygger i langt de fleste tilfælde alt andet, når investorer kigger på startups i den tidlige fase. "Vi vil hellere investere i en B-idé med et A-team end i en A-idé med et B-team," lyder det fra investeringsmanager.

Photo: PR/Techbbq

Hvad kigger investorer efter, når startup-virksomheder forsøger at hente deres allerførste investeringer? Hovedoverskriften er ikke den gode idé, men derimod personlighed og kompetencer, hvis man spørger iværksætter og investor Nicolaj Højer Nielsen.

"Hvordan overbeviser du en investor? Til at starte med handler det om, at investorerne skal stole på dig – og først senere i processen handler det om, at de skal stole på dine data," siger Nicolaj Højer Nielsen på en af scenerne til dette års Techbbq.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Norway has the fastest growing investment fund market in Europe

So far in 2021, Norway has experienced massive inflows to its investment fund markets, beating former records. The pandemic and different government initiatives have resulted in an increased savings rate. Data also show that market shares are shifting among Norwegian fund managers.

Related articles

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch