AMWatch

5 ud af 41 europæiske unicorns er danske – det giver mod på mere

Eric Lagier, managing partner i den nye dansk-nordiske venturefond byFounders, regner med at lukke den første fond med i alt 750 mio. kr. inden nytår. Der er allerede nu foretaget ni investeringer i samarbejde med et netværk af 45 succesfulde nordiske iværksættere. Lagier vil have iværksætterne til at præsentere ”the ugly slide”, når de pitcher. På den måde kan vi se, om de er kompetente eller ignoranter, siger han.

”Sitecore (CMS-systemer), Tradeshift (Online-fakturering) , Unity (Spiludviklings-platform) , Zendesk (kunde-service-software), Just Eat (Online-takeaway). 5 af de seneste 41 unicorns med milliardomsætning, som er skabt i Europa, er danske. Det viser noget om, hvad vi kan i Danmark. Kan vi fortsætte den udvikling, er der store muligheder, ikke blot for danske, men for nordiske iværksættere”

Sådan siger Eric Lagier, som var med tidligt i Skype og Tradeshift og medstifter af Memolane. Han er i dag managing partner og medstifter af byFounders, den nye dansk-nordiske venturefond, som han har etableret sammen med serieiværksætteren Tommy Andersen, kendt fra Embedit og Libratone.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Norway has the fastest growing investment fund market in Europe

So far in 2021, Norway has experienced massive inflows to its investment fund markets, beating former records. The pandemic and different government initiatives have resulted in an increased savings rate. Data also show that market shares are shifting among Norwegian fund managers.

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch