AMWatch

Bump på vejen for kapitalfondsejede servicevirksomheder, der leverer til det offentlige

Det offentlige er en stor, men ikke altid lige let kunde for kapitalfondsejede servicevirksomheder. Det kniber med kontinuiteten og innovationsviljen hos kommunerne. Derfor skal der kæmpes hårdt for at skabe merværdi på kommunale kontrakter. Nul-fejlskultur stiller store krav. Catacap forbereder dog en exit i sektoren.

Managing partner i Polaris, Jan Johan Kühl, | Photo: Polaris / PR

Flere danske kapitalfonde har gennem tiden set sig lune på danske servicevirksomheder, der har den hjemlige offentlige sektor som en stor kunde. Men kan kapitalfondene få disse virksomheder til at vokse inden for en kortere årrække og skabe en ny profitabel exitmulighed?

AMWatch har set på tre konkrete cases og talt med eksperter på feltet. De hidtidige erfaringer er blandede, og der kommer helt sikkert bump på vejen. Bundlinjen er dog, at muligheden er til stede, hvis opgaven gribes rigtigt an.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Savills IM working hard on first Nordic residential investment

The global property investor has plans to expand its growing portfolio in Denmark with a new asset class, residential real estate, "very soon," says Head of Nordics Peter Broström. The manager still believes in the office and retail sectors, despite the pandemic and rising inflation.

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch