AMWatch

Salget af Sticks'n'sushi udskydes

Planen var, at kapitalfonden Maj Invest ville sælge den hurtigtvoksende sushikæde videre i 2018, men det sætter blandt andet brexit en kæp i hjulet for.

Photo: Martin Lyngstad Slottemo/Ritzau/Arkiv

Sticks'n'sushi har syv restauranter i London, med yderligere to i pipelinen, og det er ikke helt så mange, som kapitalfonden Maj Invest, der sidder på 49 pct. af aktierne i selskabet, havde håbet på. Derfor udskyder ledelsen i kapitalfonden nu salget af sushikæden, som ellers var planlagt til at ske i 2018, skriver Børsen.

"Der er en række usikkerheder, i forhold til hvad der kommer til at ske i forbindelse med brexit. Specielt på arbejdskraftens frie bevægelighed. Hvordan ender det, og hvordan bliver samhandlen mellem Danmark og England? Vi synes, at den usikkerhed skal tages ud af ligningen, før det er relevant at kigge på et salg," siger Erik Holm, ledende partner i Maj Invest, til avisen.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Savills IM working hard on first Nordic residential investment

The global property investor has plans to expand its growing portfolio in Denmark with a new asset class, residential real estate, "very soon," says Head of Nordics Peter Broström. The manager still believes in the office and retail sectors, despite the pandemic and rising inflation.

Related articles

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch