AMWatch

Tidligere Axcel-partner: Ingen ambition om at sælge Norisol igen

Forventningen er, at vi også får inviteret seniorledelsen med om bord i et ejerskab, hedder det fra tidligere Axcel-partner, der sammen med en investorgruppe har købt service- og entreprenørvirksomheden Norisol.

Norisol/PR

De nye ejere af service- og entreprenørvirksomheden Norisol, som omfatter en investeringsgruppe på seks personer og anføres af den tidligere Axcel-partner Per Christensen, er gået ind i virksomheden som langsigtede ejere og ser interessante perspektiver for vækst – både organisk og med tiden også gennem opkøb.

"Der ligger nogle rigtig spændende vækstmuligheder for virksomheden. I Danmark har man en ganske velkørende forretning og er absolut markedsledende inden for teknisk isolering, men den arbejder også inden for en række andre nicher, hvor man egentlig har bygget sig en rigtig fin position, men hvor der stadigvæk er gode vækstmuligheder, "siger Per Christensen.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Evli's new fund aims for EUR 300m portfolio

Finland's net rental yield is at an attractive level even by international standards, and international investors have noticed this over the past five years, says Tero Tuominen, who heads the Evli Residential II fund.

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch