AMWatch

Det sværeste ved biotek er at sammensætte de rigtige teams

Novo Seeds ser til people-business som et nøgleområde. ”Det er svært for en founder at få en erfaren leder ind – også selvom vi har talt det igennem fra starten”, siger senior partner i Novo Seeds, Stephan Christgau. Novo Seeds har nu 17 aktive virksomheder i porteføljen. Flere tegner lovende, men den spektakulære exit mangler stadig.

Photo: Privat, PR

Der findes masser af god lægevidenskabelig forskning i Danmark, som kan være udgangspunkt for udvikling af nye lægemidler. Men skal det for alvorlig lykkes at skabe flere nye succesfulde danske life-science-selskaber ud af forskningen, kræver det foruden penge, at danske og nordiske biotek-investorer bliver verdensmestre i people-business.

”Det er velkendt, at et supergodt team kan gøre en mellemgod idé til en succes, mens en super god idé kan forspildes af et mellemgodt team. Det er helt afgørende, at de rigtige team bliver sat sammen, og det er ikke nemt," senior partner i Novo Seeds, Stephan Christgau.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Savills IM working hard on first Nordic residential investment

The global property investor has plans to expand its growing portfolio in Denmark with a new asset class, residential real estate, "very soon," says Head of Nordics Peter Broström. The manager still believes in the office and retail sectors, despite the pandemic and rising inflation.

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch