AMWatch

Tandlægeannoncør interesseret i at have kapitalfond som medejer

Dental Media, der hjælper tandlæger med markedsføring på sociale medier, arbejder på at komme ind på det amerikanske marked. Men det er dyrt, og derfor er virksomheden på udkig efter en ny medejer, som muligvis kan blive en kapitalfond.

Photo: Colourbox

Danske Dental Media arbejder på at gå ind på det amerikanske marked. Virksomheden, der har udviklet software, som håndterer markedsføringen for tandlæger på de sociale medier, overvejer derfor, om det er nødvendigt at finde en ekstern investor, som kan hjælpe virksomheden på vej. Det skriver Børsen.

Dental Medias kunder er primært danske, men virksomheden har også svenske og norske tandlæger på kundelisten. Men det amerikanske marked er mange gange større, end det skandinaviske, hvorfor det kræver langt flere penge at blive stor over there.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Savills IM working hard on first Nordic residential investment

The global property investor has plans to expand its growing portfolio in Denmark with a new asset class, residential real estate, "very soon," says Head of Nordics Peter Broström. The manager still believes in the office and retail sectors, despite the pandemic and rising inflation.

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch