AMWatch

Dansk fintech-startup på kapitaljagt

Den danske startup Aryze vandt fornylig en pris ved fintechkonference. Selskabet satser på at udbrede ny betalingsmetode fra 2020.

Photo: /ritzau/AP/Shizuo Kambayashi

Det danske fintechfirma Aryze blev fornylig hædret med prisen som den bedste nye startup med det største forretningspotentiale ved prisuddelingen til Copenhagen Fintech Week. Potentialet ligger blandt andet i, at selskabet vil være verdens foretrukne betalingsmiddel via applikationen med det foreløbige kodenavn M.A.M.A. Det skriver Finans.

Aryze blev stiftet i 2017 af Jack Nikogosian, der har en fortid i firmaet Coinify. Han forklarer om forretningsmodellen, at M.A.M.A. sammen med en såkaldt stable coin, en kryptovaluta med en stabil pris, vil gøre det billigere og nemmere at betale eller overføre penge. Ifølge Jack Nikogosian er det i dag nemlig et problem, at de forskellige betalingssystemer som Mobilepay, Applepay m.fl. blandt andet ikke taler ordentlig sammen.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Evli's new fund aims for EUR 300m portfolio

Finland's net rental yield is at an attractive level even by international standards, and international investors have noticed this over the past five years, says Tero Tuominen, who heads the Evli Residential II fund.

Related articles

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch