AMWatch

Dansk virksomhed med udlandsdrømme får millionbeløb af investorgruppe

Vækstfonden er med i en investorgruppe, som netop har givet tocifret millionbeløb til virksomheden Learningbank. Pengene skal være med til at få virksomheden til udlandet, lyder det fra Learningsbanks adm. direktør.

Stine Schulz, adm. direktør og stifter af Learningbank | Photo: PR/Learningbank

Den danske virksomhed Learningbank har fået 14 mio. kr. af en investorgruppe bestående af i alt fire investorer. Ud over statens finansieringsfond, Vækstfonden, er danske Inter-Invest A/S og de to svenske selskaber Roosegruppen AB og Zobito også en del af gruppen. Det skriver erhvervsmediet Finans.

Learningbanks forretning går ud på at hjælpe virksomheder med at træne sine medarbejdere. Det sker gennem læringsspil, som Learningbank udvikler til den enkelte virksomhed. Blandt kunderne er blandt andet Danske Bank, Novo Nordisk og McDonald’s i Danmark, som Learningbank har udviklet et hygiejnespil til.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Norway has the fastest growing investment fund market in Europe

So far in 2021, Norway has experienced massive inflows to its investment fund markets, beating former records. The pandemic and different government initiatives have resulted in an increased savings rate. Data also show that market shares are shifting among Norwegian fund managers.

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch