AMWatch

Investeringsselskaber skyder millionbeløb i skoproducent

To investeringsselskaber skyder tilsammen et tocifret millionbeløb i københavnske Arkk, der designer gummisko. Virksomheden sælger sine sko i 36 lande og kom sidste år ud med et overskud på fem mio. kr.

Photo: Colourbox

Den københavnsbaserede virksomhed Arkk, der designer og sælger gummisko, de såkaldte sneakers, har fået et tocifret millionbeløb for 28 pct. af virksomheden. Det er investeringsselskabet Friheden Invest og venturefonden North-East Venture, som har købt sig ind i Arkk gennem selskabet bag, State of North. Det skriver Børsen.

Sneakers, der har fået dit navn, fordi man kan snige sig ind på folk med dem på, er blevet en milliardforretning på verdensplan. Det globale marked er blevet vurderet til en værdi på over 350 mia. kr., og for nylig blev svenske Sneakersnstuff købt af kapitalfonden FSN Capital for omkring en halv mia. kr., skriver Børsen. Det er da også væksten i Arkk, der har tiltrukket investorerne.

Read the whole article

Get 14 days free access.

No credit card is needed, and you will not be automatically signed up for a paid subscription after the free trial.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Nasdaq reports record year in Europe

In 2021, the number of new equity listings on the Nasdaq exchange in Copenhagen broke the old record set in 2007, and in Stockholm, the exchange recorded its highest-ever number of new listings. Nasdaq also had increasing trading volumes last year.

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch