AMWatch

Flere virksomhedssalg strander: "Nogle ejere tror, at alt kan sælges til høje priser"

På trods af et "historisk godt marked" har flere virksomhedsejere svært ved at sælge hele eller dele af deres virksomheder. Stigende priser over de senere år kan være en af årsagerne, siger direktør i rådgivningsvirksomhed.

Jens Poulsen, stifter af tøjkoncernen DK Company | Photo: Ritzau Scanpix/Simon Skipper

Sidste år satte Jens Poulsen, stifter af tøjkoncernen DK Company, gang i arbejdet med at finde en ny hel eller delvis ejer af de tøjbrands i koncernen, der holder til på virksomhedens kontor i Vejle. Men forhandlingerne om et salg er strandet for Jens Poulsen, der har været i dialog med flere kapitalfonde. Det skriver Børsen, der har snakket med flere kilder tæt på processen.

Salget er ikke lykkedes trods et "historisk godt marked", som Børsen beskriver det, og Jens Poulsen er ikke den eneste, der oplever udfordringer. Ifølge mediet har Niels Thorborg ligeledes svært ved at komme af med sin koncern 3C Retail, der blandt andet står bag elektronikvirksomheden L’easy.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Savills IM working hard on first Nordic residential investment

The global property investor has plans to expand its growing portfolio in Denmark with a new asset class, residential real estate, "very soon," says Head of Nordics Peter Broström. The manager still believes in the office and retail sectors, despite the pandemic and rising inflation.

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch