AMWatch

Widex fusionerer med kapitalfondsejede Sivantos

EQT-fondene bag Sivantos og ejerfamilierne bag Widex er enige om en fusion af selskaberne, der vil skabe en høreapparatvirksomhed med en samlet omsætning på ca. 1,6 mia. euro. og dermed blive den tredjestørste producent af høreapparater.

Den privatejede, danske høreapparatskoncern Widex og Sivantos, det tidligere Siemens Audiology, der i dag ejes af de svenske EQT-fondene, har indgået en aftale om at fusionere deres høreapparatforretninger. Målet er at blive en af verdens tre førende høreapparatskoncerner med en distributionsplatform i flere end 125 markeder, fremgår det af en pressemeddelelse onsdag morgen.

Widex og Sivantos bliver ligeværdige partnere i en nu samlet høreapparatskoncern, som får en omsætning på omkring 1,6 mia. euro., svarende til 11,92 mia. kr. Transaktionen værdiansætter den fusionerede enhed til mere end 7 mia. euro., svarende til 52,14 mia. kr.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Evli's new fund aims for EUR 300m portfolio

Finland's net rental yield is at an attractive level even by international standards, and international investors have noticed this over the past five years, says Tero Tuominen, who heads the Evli Residential II fund.

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch