AMWatch

DTU-startup får 7 mio kr til termometer til biologisk medicin

Selskabet Eupry, som er stiftet af fem tidligere studerende fra DTU, har fået 7 mio. kr. til at sætte fart på salget af en temperaturmåler, som advarer gennem sms og e-mail, hvis der opstår problemer med temperaturen på biologisk medicin.

Tre af stifterne bag Eupry pakker selskabets temperaturmåler ud. Fra venstre: Adam Hartmann (adm. direktør), Christian Jacobsen og Sigurd Jervelund Hansen. | Photo: Eupry

Da Adam Hartmann for fem år siden blev sendt til Etiopien af DTU og Unicef for at løse et livstruende, medicinsk problem, tog han samtidig - uden at vide det - de første spadestik til en ny virksomhed.

"Problemet var, at man fragtede biologisk medicin til Etiopien på køl, som ikke virkede, hvis det for eksempel blev udsat for frost. Og man vurderede, at 20 pct. af medicinen frøs i løbet af rejsen," siger Adam Hartmann til MedWatch.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Evli's new fund aims for EUR 300m portfolio

Finland's net rental yield is at an attractive level even by international standards, and international investors have noticed this over the past five years, says Tero Tuominen, who heads the Evli Residential II fund.

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch