AMWatch

Kapitalfond om tab i Gram Equipment: Informationerne var misvisende

Forventningen om et overskud på over 100 mio. er blevet til et tab i Gram Equipment. Vi anser informationerne forud for overtagelsen for at være misvisende, lyder det fra FSN Capital. Flere direktører fyret.

Photo: PR/FSN Capital

Da kapitalfonden FSN Capital i december købte Gram Equipment, der laver maskiner til industriel produktion af is, var forventningen et overskud på over 100 mio. kr. i selskabet i 2017. Men det bliver langt fra billedet for Gram Equipment, der i stedet kommer ud af året med et tab. Det skriver Børsen.

At det i stedet for et trecifret millionoverskud bliver til et tab i 2017, stod klart, da Gram Equipment gik i gang med at udfærdige sin årsrapport i februar. I den forbindelse fortæller rapportens revisorer til FSN Capital, at der er betydelige negative afvigelser i selskabet.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Evli's new fund aims for EUR 300m portfolio

Finland's net rental yield is at an attractive level even by international standards, and international investors have noticed this over the past five years, says Tero Tuominen, who heads the Evli Residential II fund.

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch