AMWatch

Tidligere Stofa-direktør bliver direktør i jysk familiefond

Stofas tidligere adm. direktør overtager direktørposten i jysk familiefond, hvor han får til opgave at styrke iværksætteriet og gøre det mere attraktivt at bo i det nordvestjyske.

Photo: PR-foto

Efter knap tre et halvt år på posten stoppede Ole Fruekilde Bridal tidligere på året som topchef i  tv- og internetselskabet Stofa for at lede "et vigtigt strategisk projekt for SE-koncernen". Men nu rejser han videre, nærmere bestemt nordvest på, for at blive adm. direktør i familiefonden Færchfonden i Holstebro. Det oplyser Færchfonden i en pressemeddelelse.

Ole Fruekilde Bridal afløser Martin Vang Hansen, som har fået job i ATP Ejendomme. Opgaven for den den tidligere Stofa-direktør bliver at videreføre Færchfondens ambition om at styrke iværksætteriet og gøre det endnu mere attraktivt at bo i det nordvestjyske.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Evli's new fund aims for EUR 300m portfolio

Finland's net rental yield is at an attractive level even by international standards, and international investors have noticed this over the past five years, says Tero Tuominen, who heads the Evli Residential II fund.

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch