AMWatch

AMWatch sætter fokus på fonde

Samtidig med, at venture- og kapitalfonde sikrer sig stadig større bidder af aktieposter i dansk erhvervsliv, lancerer AMWatch nyhedsbrev om fondene.

Henrik Tüchsen, redaktionschef, Watch Medier.

De er her og der og alle vegne i dansk erhvervsliv - de danske og udenlandske venture- og kapitalfonde.

Både når det gælder opkøb af aktiemajoriteter i store danske koncerner og køb af aktieposter i iværksætterfirmaer og mindre selskaber er fondene, ofte akkompagneret af business angels og pensionskasser, mere aktive end nogensinde før.

Det er baggrunden for, at AMWatch, der er en del af Watch Medier, nu sætter fuld fokus på iær fondenes aktiviteter i Danmark, men også de store danske fondes aktiviteter uden for landets grænser.

Det sker med et ugentligt nyhedsbrev, AMWatch Venture- og Kapitalfonde, baseret på en løbende overvågning af kapital- og venturefondes opkøb og frasalg af aktier og ejendomme i dansk erhvervsliv. Vi har fokus på relevante artikler både i vores ni andre watch-medier og i konkurrerende erhvervsmedier.

Erfaren reporter

Vi dækker små og store fondes investeringer, fra de fire innovationsmiljøers investeringer til de største internationale kapitalfondes investeringer i Danmark.

Samtidig bidrager en af landets mest rutinerede reportere på feltet, fhv. chefredaktør på Berlingske og Erhvervsbladet og fhv. redaktionschef på Børsen, Carsten Steno, med artikler om trends i sektoren og interviews med fondenes nøgleaktører. Steno er også forfatter til en bog om Vækstfonden, der siden 2001 har været direkte og indirekte investor i de fleste sektorer i dansk erhvervsliv.

 

More from AMWatch

Savills IM working hard on first Nordic residential investment

The global property investor has plans to expand its growing portfolio in Denmark with a new asset class, residential real estate, "very soon," says Head of Nordics Peter Broström. The manager still believes in the office and retail sectors, despite the pandemic and rising inflation.

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch