AMWatch

Private Equity

Polaris' færgerederi ramt af bornholmsk shitstorm

Molslinjens overtagelse af færgedriften til Bornholm er løbet ind i vanskeligheder. Men de er midlertidige, forsikrer rederiet, der hæfter sig ved fremgang i antallet af passagerer og fragttrailere. Bag Molslinjen står kapitalfonden Polaris, der har sat rederiet i gang med at ekspandere.

Ascendis åbner nyt selskab for at nå Kina

Sammen med kapitalfonden Vivo Capital har Ascendis Pharma stiftet et nyt selskab i Kina, som skal hjælpe virksomheden med at slå igennem på de kinesiske marked med Ascendis' tre hovedprodukter.

Store pensionskasser har forsømt at tjekke samarbejdspartnere

PKA, PFA OG ATP er i vælten på grund af samarbejdet med australske Macquarie om investeringen i TDC. De skærper nu tilsynet med samarbejdspartnere, men det skal gøres på en måde, så de stadig kan operere i et internationalt finansmiljø. Det er en svær balancegang.

Nordic Capital vil skabe lækkerbiskner til industrielle købere

Erfaringerne efter at have ejet mere end 100 virksomheder har fået Nordic Capital til at fokusere forretningen skarpere. Kapitalfonden vil ikke længere opkøbe virksomheder, hvis udvikling er afhængig af forhold, som den ikke har kontrol over. Og fonden har lært at gribe ind straks, når noget ikke går efter planen, fortæller partner Lars Terney.

Danmarks bedste kapitalfond kåret

Erhvervsmediet InsideBusiness har kåret Danmarks bedste kapitalfond 2018 på grundlag af en rundspørge til 30 af landets førende aktører på området. Opløbet var i år meget tæt.

Nye sparekrav kan skabe uro om Ørsteds milliardsalg af elnettet

Mens Ørsted i øjeblikket arbejder på at få solgt sit elnet, har Forsyningstilsynet offentliggjort et udkast til sparepotentialet i den regulerede forretning. Usikkerheden om den fremtidige indtjening kan komme til at lægge en dæmper på den store interesse fra blandt andet kapitalfonde, mener en analytiker.

Skandinaviens største sushileverandør solgt

Danske FSG Seafood lader sig opkøbe af kapitalfond og bliver dermed Nordens førende sushileverandør. Direktøren fortæller, at frasalget er en løftestang til selskabets eksisterende mål.

amwatch trialbanner.jpg

Seneste nyt fra AMWatch

Jobs

Se flere

Se flere