AMWatch

Private Equity

Udskudt exit rammer Maj Invest Equity

Managementselskabet Maj Invest Equity, der administrerer fem kapitalfonde, er kommet ud af 2018 med stærkt reduceret overskud trods gode frasalg af Muuto og DK-Foods.

Amgen er på vej til at købe Nuevolution i milliardhandel

Den amerikanske biotekkæmpe Amgen vil købe sin danske partner Nuevolution for cirka 1,12 mia. kr. Det er 169 pct. højere end Nuevolution-aktiens lukkekurs tirsdag, og bestyrelsen anbefaler aktionærer at acceptere buddet. Venturefonden Sunstone er klar til at sælge sine 20 pct.

Opsving for havvind kan udløse salg af Bladt Industries

Kapitalfonden Nordic Capital overvejer at sælge Bladt Industries og har ifølge Finans.dk hyret FIH Partners til at afsøge mulighederne. Stålvirksomheden har leveret skuffende resultater, men forventninger om massiv vækst inden for havvind øger optimismen.

Sunstone jubler over milliongevinst ved salg af Nuevolution

Salget af danske Nuevolution til Amgen indbringer biotekselskabets største aktionær, venturekapitalfonden Sunstone, et trecifret millionbeløb. En pris næsten tre gange højere end den nuværende aktiekurs er for god til at forpasse, lyder det fra venturefondens managing partner.

Nordisk opkøbsmarked i medvind - jokeren er geopolitikken

Virksomhedskøbere i hele verden har fortsat masser af ledige penge. Det er kommet Norden godt til gavn, men en reel nedadgående aktiekorrektion og mulige handelskrige kan bremse opturen, vurderer Nordea på grundlag af en rapport om opkøbsmarkedet.

Healthtech-firma scorer 10 millioner fra kendte erhvervsfolk

Det mindre end to år gamle selskab Radiobotics har landet 10 mio. kr. fra en række nyrige investorer. Radiobotics udvikler algoritmer, der kan spotte sygdomme på røntgenbilleder, og vil bruge de nye penge på at få godkendt selskabets produkt i Europa og USA.

amwatch trialbanner.jpg

Seneste nyt fra AMWatch

Jobs

Se flere

Se flere