AMWatch

Private Equity

Boom i kapitalfondes forsikringer mod ukendte risici

Nordiske kapitalfonde ønsker stadig bredere forsikringsdækning mod ikke kendte historiske risici, når de overtager en virksomhed. Nu tegnes forsikring for op mod 30 pct. af købesummen. Antallet af skadesanmeldelser er stigende, viser ny statistik.

Dansk venturefond styrket efter salg af sofwarefirma

På trods af et vellykket virksomhedssalg til en udenlandsk køber lige efter nytår, ærgrer direktøren i venturefonden Northcap sig alligevel over, at det er svært at fastholde lovende danske IT-virksomheder på danske hænder.

Kapitalfond skiller sig af med dansk underskudsforretning

Efter et ejerskab med konstante underskud sælger Axcel vindleverandøren Mita-Teknik tilbage til familien Andersen, der dog samtidig for første gang i virksomhedens halve århundrede ser ud til ikke at skulle styre den daglige drift.

Ny nordisk rekord i dry powder

Kapitalfondene i Norden bugner af ikke-investerede midler, og det ventes at udløse mange kapitalfondshandler i 2019, forudsiger analysebureau.

Nordic Tankers solgt til japanske MOL

Det danske kemikalietankrederi Nordic Tankers har fået ny ejer. Efter seks års ejerskab har kapitalfonden Triton valgt at sælge rederiet videre til japanske MOL Chemical Tankers.

Kapitalfond øger bud på svensk medicinalselskab

En højere købspris skal overbevise aktionærerne i medicinalselskabet Karo Pharma om at sælge deres aktier til kapitalfonden EQT, der siden oktober har vist interesse for at overtage virksomheden.

GN afviser rygter om eksploderende batterier

Amerikansk hedgefond rundsendte før jul en mail til analytikere, hvori to eksempler på eksploderende batterier i GN Hearings nyeste høreapparater blev beskrevet. Centrale kilder til påstanden samt GN Hearing afviser.

amwatch trialbanner.jpg

Seneste nyt fra AMWatch

Jobs

Se flere

Se flere