AMWatch

Flere rådgivere på vej til kritiseret Vækstbørs

Venturefonde har længe efterlyst mere aktivitet på First North som exitmulighed for venture-investeringer. Nu er der kommet flere nye selskaber til notering, men de risikerer at skuffe markedet. Børsledelsen lover at holde rådgiverne i ørerne.

En af de nye certificerede advisors er Norden CEF, stiftet af John Norden | Photo: Altschul Michael

Det har længe ærgret venturefonde og business-engle, at der ikke er et velfungerende marked for notering af vækstvirksomheder i Danmark. De fleste mindre danske vækstvirksomheder går til Sverige, hvor opsparingen er fordelt på langt flere aktører, og hvor der er en aktiekultur, som omfatter mindre vækstvirksomheder.

Alligevel er der nu ved at komme lidt gang i markedet i Danmark. Inden for det sidste år er en håndfuld danske virksomheder noteret på First North, og der er desuden kommet flere såkaldte certified advisors til, som skal føre selskaberne gennem en IPO.

Read the whole article

Get 14 days free access.
No credit card required.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Evli's new fund aims for EUR 300m portfolio

Finland's net rental yield is at an attractive level even by international standards, and international investors have noticed this over the past five years, says Tero Tuominen, who heads the Evli Residential II fund.

Related articles

Latest news

Jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch